عندي الم في اسفل جنبي اليمين ومش عارفه سببه

icon 3 أغسطس 2022
بقالي ٣ سنين عندي الم في اسفل جنبي اليمين بس معرفش السبب كشفت عند دكتاره كتير وتخصصات كتير وعملت اشاعات وتحاليل واشاعه بالصبغه وكل دكتور بيقول مرض وتشخيص وعلاج جديد ولحد دلوقتي بعاني مش عارفه اتخلص من الالم ونفسيتي تعبت من كتر الدكاتره والادويه بلا هدف ارجو المساعده..

إجابات الأطباء على السؤال

لو سمحتي ويين نتائج الصور والتحاليل اللي عملولك ياها الأطباء يعنييي إنك تقولي عندي ألم هذا ما بكفي يعني الأطباء اللي شافوكي وما حلوا مشكلة نحنا بنا نحلها سطرين بدي نتائج الصور والتحاليل

طاقم الطبي

لو سمحتي ويين نتائج الصور والتحاليل اللي عملولك ياها الأطباء يعنييي إنك تقولي عندي ألم هذا ما بكفي يعني الأطباء اللي شافوكي وما حلوا مشكلة نحنا بنا نحلها سطرين بدي نتائج الصور والتحاليل