صلابه في الخصيه اليمني

icon 4 أغسطس 2022
الم في الخصيه اليمني وانها صلبه قليلا عن اليسري والصلابه تزيد من الخلف كنت مدمن عن العاده وتوقفت عنها لمده اربعه ايام فظهر الالم

إجابات الأطباء على السؤال

د. اسلام شعبان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ضروري نعمل اشعه سونار علي الخصيه هل بتعاني من اي امراض مزمنه ؟ وممكن ناخد علاج مبدأي دلوقتي alphintern tab تلات مرات بعد الاكل بساعه flector 50mg قرص مرتين يوميا بعد الاكل levoxin 500mg قرص يوميا daflon tab قرص مرتين يوميا وبعد الاشعه نشوف فيها ايه

تعليقات الزائرين

mhmad mhmad

وجع في الاعلى الرجل اليمنى مع وجع اسف البطن والخصيه اليمنى بعض اوقات مو مستمر تشنج وعند الحركه يخف الوجع

icon 7 أغسطس 2022