التهاب بروستاتا غير بكتيري

icon 11 أبريل 2023
الاعراض احساس بوجع فى المنطقة الاربية من الناحية الشمال فقط وتصل الي الخصية مع العلم ان في دوالي في اليسري درجه اولي وتحليل السائى المنوي كويس والدكاترة بيقولو ان السبب البروستاتا مع ان مفيش وجع ناحية اليمن فهل البروستاتا بتاثر فى ناحية واحده عادى ولا دى نسبة الدوالي الموضوع بقاله ٧ شهور

إجابات الأطباء على السؤال

د. عادل ابراهيم سلطان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ممكن يكون التعب اكتر من الدوالى مطلوب عمل سونار الخصيتين وعمل سونار ع البروستاتا وتحليل بول ومنى