بنتي ينزل من عينها وسخ لزج لونه اصفر قبل يومين في عين الان بدأ العين التانية ماتاكل وقبل كان بلغم في صدرها و كحة شديدة هل ممكن تكون فيروسة او مجرد مع الزكمة لا يوجد سخونة

icon 17 فبراير 2016
بنتي ينزل من عينها وسخ لزج لونه اصفر قبل يومين في عين الان بدأ العين التانية ماتاكل وقبل كان بلغم في صدرها و كحة شديدة هل ممكن تكون فيروسة او مجرد مع الزكمة لا يوجد سخونة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد صافي
طب عيون
انها التهابات في العينين يجب استشارة طبيب العيون لوصف الدواء