انا عندى قص نظر وبفكر اعمل ليزك وخايفة يكون ليه مضاعافات واثار جانبية تتعبنى بعد كدا هل الليزك ليه اثار جانبية

icon 11 يناير 2018
انا عندى قص نظر وبفكر اعمل ليزك وخايفة يكون ليه مضاعافات واثار جانبية تتعبنى بعد كدا هل الليزك ليه اثار جانبية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد خالد خباز
طب عيون
لا يخلو الليزك من بعض الاختلاطات بالرغم من ان نسبة نجاح تفوق 90% ومن الاختلاطات جفاف العين و التهاب القرنية و مشاكل الشريحة و نقص التصحيح ونادرا انفصال شبكية