اختلاف بين تحليلين لصوره دم

icon 24 مارس 2023
دول اختبارين لصوره الدم لاحظت اختلاف بين الاتنين الاختبارين فرق شهرين في حاجات زادت eosinophils وحاجات قلت زي badophils و monocytes هل ده اختلاف معامل ولا في مشكله مع العلم اني مريض سكري

الملفات المرفقة:

Screenshot_٢٠٢٣-٠٣-٢٤-٠٣-٠٦-٢٨-٠٥_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7 IMG20230323213631

إجابات الأطباء على السؤال

د. وسيم فاضل التميمي
طب عام
لا يوجد شئ غير طبيعي التحليل الاول كانت به زيادة بالهيموكلوبين و زيادة كريات الدم نتيجة حالة التهاب في الجسم التحليل عاد للطبيعي لكن نزول نسبة الهيموكلوبين بهذه الدرجة تستدعي المتابعة