كان عندي ميكروب حلزوني بنسبه ٦٤ اخدت علاج اسبوعين

icon 4 أغسطس 2022
لسه فيه ألم وتقلصات وغازات عملت اشعه ع البطن والرحم كله كويس القولون عصبي حسب ماقال الدكتورو بحس بدوخه فجأه الدوره بقالها ٣ ش بتيجي كل ٢٨ يوم بدل ٣٠ وينزل دم ٣ ايام وتقف يومين وترجع تنزل يومين كمان والم ف الثدي مش بيروح بيزداد مع قرب الدوره وبيقل لكن لا يزول متزوجه من ٢س ولم يحدث حمل مع عدم وجود سبب

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبدالرحمن عبدالله عبدالحميد
باطنية
استمري علي دواء المعده فقط بدون مضادات حيويه ومراجعه طبيب نساء وولاده