أنا خرج مني دم من وراء اللي يكرمكم في البداية قبل يومين تقربيا نزل مني دم مع البراز وبعدها بيوم عندما اقوم بعمل البراز وامسح في المنديل اشوف دم أحمر غامق وأحيانا اشوف فاتح

icon 11 يوليو 2016
أنا خرج مني دم من وراء اللي يكرمكم في البداية قبل يومين تقربيا نزل مني دم مع البراز وبعدها بيوم عندما اقوم بعمل البراز وامسح في المنديل اشوف دم أحمر غامق وأحيانا اشوف فاتح

إجابات الأطباء على السؤال

د. حسام علي فالح بركات
الجهاز الهضمي والكبد
بحاجه لفحص سريري
الدكتورة سوسن خميس عبده
الجهاز الهضمي والكبد
نزول دم بالبراز يستوجب فحص للمنطقة و اذا كان ينزل مخلوط بالبراز يجب عمل منطار قولون