من اسابيع عمل براز بدايته ناشفة شويه وشفت دم وتابعت البراز برضو لسه با

icon 17 نوفمبر 2014
ابني من 3 أسابيع عمل براز بدايته ناشفة شويه وشفت دم وتابعت البراز برضو لسه باشوف نقط واخد ملين له أسبوعين والبراز معقول بس لسه في دم بسيط وفتحة الشرج لونها احمر وتحليل البراز لم يظهر شي ابنس عمره سنتين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
يبدو ان هناك شق شرجي، راجعي الطبيب للفحص و صرف العلاج اللازم