ماسبب تورم اليد ( كف اليد) بعد الحرق من الدرجة الثانية .. حرق الحليب لطفلة عمرها 3 سنوات

icon 4 مارس 2018
ماسبب تورم اليد ( كف اليد) بعد الحرق من الدرجة الثانية .. حرق الحليب لطفلة عمرها 3 سنوات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة الهام الشعابين
طب أطفال
حرق الدرجة الثانية يصيب البشرة والادمة لذا يحدث تجمع سوائل تحت الادمة بشكل كبير وفقاعات كارتكاس لحادثة الحرق ولكن يفضل عدم فتح التورم والفقاعات والمحافظة على المنطقة عقيمة بضماد وتطبيق كريم حروق

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ايدى اليمين اتحرقت بالزيت المغلى الدكتور قالى الغيار كل يومين دكتور تانى قالى لا الغيار كل اسبوع بس فى حاكه وورم

icon 10 يوليو 2022
فاديه العبسي فاديه العبسي

اصبت حرق بشاهي في، قدمي وحصلي، ورم استخدمت مضاد، حيوي، وميبو بس، مازال الورم موجوذ، مع الم خفيف

icon 22 يناير 2023
yazan 2020 yazan 2020

ابني ايده اتحرقت والايد وارمه جدا هو كده طبيعي والا اعرضه علي دكتور بستعمل مرهم ميبو

icon 19 فبراير 2023