لدي طفل عمره ونصف فيه ضمور بسيط يوجد في دماغ كيس دهني صغير في دماغهل ا

icon 9 يوليو 2017
لدي طفل عمره سنه ونصف فيه ضمور بسيط يوجد في دماغ كيس دهني صغير في دماغهل هناك أضرار في المستقبل عن وجود الكيس وماهو علاج الكيس دهني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
أهلاً بحضرتك ..... لابد من تقييم الحالة بواسطة استشاري جراحة المخ و الأعصاب للأطفال ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
المعلومات غير كافية!يفضل إرسال تقارير بالحالة.سلامته