كم النسبة الطبيعية للاصفرار عند حديثي الولادة؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

icon 25 سبتمبر 2013
كم النسبة الطبيعية للاصفرار عند حديثي الولادة؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
نسبة الصفار الطبيعية تعتمد على عمر الطفل و حالته الصحية بشكل عام و نوع دم الطفل و الام لذلك هي تختلف حسب الحالة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا لسه والدة وبنتي عندها ست ايام من تالت يوم في الولادة جاتلها الصفراء وكل شوية نعمل تحاليل نعرف نسبتها تطلع 14 ومش بتنزل والدكتور قال ديه اسمها صفرا تكسيرية بتاخد وقت شويه لما بتنزل ومش محتاجة حجز هل في ضرر عليها

icon 31 مارس 2024