عندى بنتين سمعهم كويس وولد وبنت اتولدم الاخر سمعهم ضعيف عملت نحليل جينات النتيجة عيب فى جينات السمغ عند الزكور

icon 23 أكتوبر 2014
عندى بنتين سمعهم كويس وولد وبنت اتولدم الاخر سمعهم ضعيف عملت نحليل جينات النتيجة عيب فى جينات السمغ عند الزكور

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
هناك بعض انواع فقدان السمع المسبب لها جينات على الكروموسوم x و لذا فهي تظهر في الاولاد اكثر من البنات و لكن معظم انواع فقدان السمع ممكن علاجها حاليا