عندو ونصفالانيميا ١٠مع العلم ان من شهر كانت ١١ وبياخد حديد سبريانس وال

icon 15 ديسمبر 2018
ابني عندو سنه ونصفالانيميا ١٠مع العلم ان من شهر كانت ١١ وبياخد حديد سبريانس والكالسيوم نسيتو طبيعيه ف الدم بس عندو تقوس ف رجلو وبياخد وان الفا مستورد سبب الانميا والعلاج اي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رامي حمدي بخيت
طب أطفال
علشان نعرف سبب الانيميا ... لابد من صوره دم كامله . .... كبدايه