ابني فطم نفسه بنفسه ما الحل

icon 22 سبتمبر 2023
ابني عنده سنه و٣ شهور قطع الرضاعه الطبيعيه وانا زرت طبيب الأطفال وقال لي لا تأخذين ادويه لتنشيف اللبن الا بعد شهر وانا صدري وجعني جدا وهو قطع الرضاعه تماما من اسبوع تقريبا وخايفه يكون غلط اني مش باخد ادويه لتنشيف اللبن ولا اني بشفط اللبن .

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد قريب
طب أطفال
تستطيعين شفط الحليب وإعطاؤه للطفل بالكأس. وإن رفض فلا مانع..سنة وثلاثة أشهر فترة جيدة وكافية