طفلتي عمرها اشهر تتبرز كثيرا

icon 19 أغسطس 2019
طفلتي عمرها 9 اشهر و وزنها 7كيلو لها 3 ايام بتعمل براز كتير بعد ماتاكل يعني جسمها مابستفيد من الاكل شو بتنصحوني اعمل ياريت تفيدوني ..وياريت تعطوني حل لمشكلة وزنها

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
اولا-- البراز ده فضلات الهضم والامتصاص يعني بعد ما الجسم يستفيد من الاكل بيخرج البراز وده معناه ان الجهاز الهضمي شغال كويس لكن حكايه الوزن ده بيدخل فيه اسباب كتيره --يعني الوزن عند الولاده -- عامل الوراثه -نوعيه الاكل