مشاكل الطفل اثناء فتره التسنين

icon 13 يوليو 2023
ابني عمره ١٠ شهور ونص وهو الان في فتره التسنين ويعاني من الحمي وقله الاكل مع العلم انه مفطوم لان ممكن اعرف اي الاكلات اللي ممكن يأكلها دلوقتي ارجو الاجابه بسرعه وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. اميمة الزاهر
طب أطفال
من الممكن اعطاء الخضار و الفواكه و الحبوب و الرز و اللحوم المسلوقة بحيث تكون مطبوخة جيدا ليتمكن من بلعها و من الممكن اضافة الزبادي مع ملاحظة ادخال نوع واحد من الغذاء كل ٣-٥ ايام لمعرفة سبب التحسس في حال حدوثه