طفل لديه مشكلة في المشي

icon 13 سبتمبر 2022
طفل ٣ سنوات ونص مشكلة أوكسجين بالولادة ادى تلف خلايا العصبية جهة الشمال و اثر ذلك علي قدمه اليسرى لا يستطيع المشي ٩٠ درجة تشخيص دكتور اعصاب تم اجراء صورة دماغ دقيقة و قال بأن علاجه علاج فيزيائي مكثف دكتور جراحة عظام نصح بأجراء عملية جراحية في قدمه الحل الطبي

إجابات الأطباء على السؤال

د. عزة الجابرى
طب أطفال
السلام عليكم تمام لازم د.يشوفه ويعمل أشعة ونشوفها علشان نقدر نحدد هل هى مشكلة فى العظام ولا العضلات نتيجة لنقص الأكسجين