بنتي ١١شهر حرارتها مرتفعه مع سيلان وكحه واسهال واديتها سيتامول خافض مع اوتريفين وعملت كمادات ولسه منزلتش... ايه المشكله وايه الحل؟؟ جزاكم الله كل خير

icon 2 يوليو 2016
بنتي ١١شهر حرارتها مرتفعه مع سيلان وكحه واسهال واديتها سيتامول خافض مع اوتريفين وعملت كمادات ولسه منزلتش... ايه المشكله وايه الحل؟؟ جزاكم الله كل خير

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
اعطيها خافض الحراره الي ان تعرضيها علي طبيب اطفال لتشخيص الحاله
الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
أهلا بحضرتك ........ لابد من فحصها جيدا بواسطة أخصائي الأطفال لتشخيص الحالة و وصف العلاج المناسب ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،