الرضاعة الطبيعية والاصطناعية

icon 6 أكتوبر 2022
بعد اسبوع نزل الحليب من صدري ولكن اعتاد طفلي على الرضاعة الاصناعية من الببرونة ولا يرغب بالرضاعة من صدري. كيف اتعامل معه لارضاعه من ثدي بدلا من الببرونة ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. عزة الجابرى
طب أطفال
اولا حاولى تديله صدرك فترة الليل وهو نائم علشان تزيد من ادرار اللبن وامنعى الببرونة بس لازم يكون فيه كمية لبن كويسة فى صدرك وتحاول تعصرى صدرك فى بقه الاول علشان يرضى ياخد صدرك