اول يوم ولادة عانى من زيادة كهرباء في المخ والان عنده شهور وال ماشي عل

icon 1 نوفمبر 2016
ابني أول يوم ولادة عانى من زيادة كهرباء في المخ والان عنده 10شهور والدكتور ماشي على فينتين وكونفلكس Valproic acid وتيراتام( ليفيتيراسيتام ) Levetiracetam ،، رسم المخ تحسن ، و الان يريد ان يسحب كونفلكس ودكتور ثاني فينتن (Salbutamol (albuterolمحتارة ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
القرار لدكتور المخ والاعصاب