ابني عنده اربع سنوات عنده كهرباء في المخ وبياخد ديباكين بس مش بيجيلوا تشنجات ومتابعه مع دكتور اطفال وروحت لدكتور مخ واعصاب قالي اوقف الديباكين وانا مش عارفه اعمل ايه ارجو الر

icon 15 مايو 2019
ابني عنده اربع سنوات عنده كهرباء في المخ وبياخد ديباكين بس مش بيجيلوا تشنجات ومتابعه مع دكتور اطفال وروحت لدكتور مخ واعصاب قالي اوقف الديباكين وانا مش عارفه اعمل ايه ارجو الر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نجوى محمد موسى الصاوي
الحساسية والمناعة
فعلا يعطى لفترة معينه ويتم عمل EEG وبناء على النتيجه يتم ايقاف العلاج لابد من متابعه طبيب الاعصاب