كشف بطني بنتي بترجع ممكن مساعدة

icon 24 مايو 2021
اسفه على ازعاجك يا دكتور بنتى عندها 11سنه وعندها وجع فى بطنها ورجعت مره الصبح على العصرومره الساعه 11بليل ممكن اعرف اديها ايه لوجع البطن يا دكتور ادتها دانست وبعدها بثلاث ساعات ادتها فلاجيل بعد ما اخدته قعدت ترجع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بدر رحيل الشمري
طب أطفال
لابد من استشارة الطبيب وفحص الطفلة هناك اسباب كثيرة لألم البطن ولا أنصحك بإعطاء الطفلة أي مضاد بدون معرفة السبب