ابنى عنده يوم وعايز اعمله الختان بس عنده صفره اعمل ولا لا مع العلم بان

icon 22 نوفمبر 2014
ابنى عنده 40يوم وعايز اعمله الختان بس عنده صفره 7.15 اعمل ولا لا مع العلم بانه وهو عنده 5 ايام كانت 15ودخل الحضانه 3ايام ة وطلع وهى 9.6 واحسن دواء ممكن اديهولو عشان تنزل خالص اه وهو بيرضع طبيعى الحمد لله ووزنه 4.70 تقريبا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
هذا الرقم عالي بالنسبة لعمره و يجب معرفة السبب لكي نستطيع العلاج