ابنى عمره سنوات ونصف وهو كثير الحركة وهو دايما بيهز راسه يمين وشمال عن

icon 15 سبتمبر 2015
ابنى عمره 4 سنوات ونصف وهو كثير الحركة وهو دايما بيهز راسه يمين وشمال عند النوم ولما يتعصب يفضل يهز نفسه برضه شبه بندول الساعة ياترى ايه الحل واعرضه على اى تخصص مع العلم انى ح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة هبة الله مصطفى احمد محمود
طب أطفال
من الافضل ان تعرضيه على طبيب مخ واعصاب للتاكد اذا كانت هذه حاله هستيرية مع الغضب او لا قدر الله لسبب عضوى فى الاعصاب
د. امال ادريس
طب أطفال
هل ابنك نموه طبيعي وتصرفاته طبيعيه يتكلم ويغهم ويلعب طبيعي لابد من الاجابه علي هذه الأسئله حتي اتمكن من افادتك بالاجابه الصحيحه