ابنتى تعانى من التهاب باللوز اخدت كيورام ٤٥٧ لمده يومين مع خافض حراره ولم تخف ومعهم باكتريم لمده ثلاث ايام وذهبت لدكتور اخر وقف العلاج وكتب مضاد حيوى مجناسيف ١٠٠ وخافضين حراره معا فيفادول وسابوفين ولها يومين وكما هى وعمرها اربع سنوات ونص والحراره تعود ماذا افعل وهذا تانى دكتور

icon 2 يونيو 2014
ابنتى تعانى من التهاب باللوز اخدت كيورام ٤٥٧ لمده يومين مع خافض حراره ولم تخف ومعهم باكتريم لمده ثلاث ايام وذهبت لدكتور اخر وقف العلاج وكتب مضاد حيوى مجناسيف ١٠٠ وخافضين حراره معا فيفادول وسابوفين ولها يومين وكما هى وعمرها اربع سنوات ونص والحراره تعود ماذا افعل وهذا تانى دكتور

إجابات الأطباء على السؤال

د. شاكر الشهابي
طب أطفال
قد يكون سبب الالتهلب فيروسي لذلك تيسمر الحرارة فترة طويلة والمضادلت الحيوية لا تفيد,

تعليقات الزائرين

esam alsayed esam alsayed

عندى احتقان جامد فى الحلق وباخد كيورام 1 جرام ومش عامل حاجه اعمل ايه

icon 30 يناير 2023