اعاني من رعشة في الاعصاب

icon 5 سبتمبر 2023
السلام عليك ورحمة الله وبركاته عندي رعشة ملحوظة جدا في اليد والقدم وانا في حالة طبيعية وببقي احيانا مش قادر امسك اي حاجة في ايدي او لما بمسك حاجة بتفضل ترعش جدا لفترة وبعدين بتروح وترجع تاني ، بقالي فترة علي كدة ممكن اعرف اي السبب في كل دا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ماتعانى منه هو اعراض نفسوجسمية نتيجة للتوتر والقلق ينصح بالعلاج بمضادات الاكتئاب ومصادت التوتر والقلق مع منطم للنوم مع العلاج النفسي السلوكى والمعرفى والجماعى