التهاب عصب سابع وجيوب انفيه

icon 26 مايو 2022
عندى تنميل بالجزء الأيمن بالوجه والراس وصداع شديد بالجزء الأيمن والدكتور شخصه التهاب بالعصب السابع والتهاب بالجيوب الانفيه والكلام ده من اسبوعين انهارده فى ثقل شديد وتنميل بالذراع الايمن

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ينصح بعمل اشعة رنين مغناطيسي على المخ والجيوب الانفية ورسم عصب بالكمبيوتر على العصب السابع وافادتنا بالنتيجة لتقييم حالتك ووصف العلاج اللازم