انا كنت بقوم ادخل اشاء صلبة اكبر من سنتى وان عندى و وانا دلوقتي عندى و

icon 29 مارس 2016
أنا كنت بقوم أدخل أشاء صلبة أكبر من 3 سنتى وأن عندى 15و16 سنة وأنا دلوقتي عندى 17 سنة وبطلان بئالى سنة وحساس أن فتحة الشرج فيها توسع أية الإجابة أرجو الرد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
عليك ممارسة تمارين كيغل لتقوية عضلات الحوض، وستتحسن بالتدريج ولكن عليك ممارسة التمارين لعدة أشهر.