الافرازات المهبلية قبل و بعد الدورة

icon 7 فبراير 2022
افرازات مهبليه تنزل قبل الدورة و بعد الدورة بشكل سميك نوعاً ما و تكون في البداية ابيض ثم تميل للون الاصفر .. ماهو تفسير هذه الحاله .. علماً انني كنت اعاني من التهابات في البول في فترة سابقة و الان لا اشعر باي اعراض مرضية .

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ضياء الرحمن احمد ابو زيد احمد
نسائية وتوليد
عدوي بكتيريه بتكون متواجده بالفعل لكن الافرازات بتزيد حول فترة الحيض. يجب استخدام كورس علاجي للبكتريا

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا عندى تكيس وكنت عملت تحليل وطلع الغده الدرقيه عاليه درجتان عن المعتاد والدكتور ادانى حقنه فستيمون مع فيمبانت اقراص لمده خمس ايام وبعد كده رحتلو بعدها بفتره لقى عندى بويضاين بحجم ٢٢ وادنى حقنه تفجير وكتبلى على دوفاستون وكددلى ايام الجماع وبعد التبويض بيومين بدات احسن بوجع ف جنابي ويروح وفبطنى وضهرى وليه امبارح بطنى ووركى اليمين وضهرى تعبنى عايزه اعرف احتمايه حمل ولا لااى وبينزل افرزات بيضا بس ممكن تكون افرزات قبل الدوره ولا اى حد يفهمنى

icon 7 فبراير 2022