و مشتكيت بالم الخصيه ودلوقتى انا عندى الم فىالخصيه الشمال ملحوظه انا ف

icon 1 مايو 2016
وعمري مشتكيت بألم الخصيه ودلوقتى انا عندى الم فىالخصيه الشمال ملحوظه انا فى الشغل صاحبى بيهزر مع زميلى فخبطنى خبطه جامده وبعدها بكم يوم جالى الالم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ان كان كما قلت.......ولم يحدث تورم في الخصيه...... فسينتهي الامر تلقائيا..... لا داعي للقلق