بعد اذن ال لو حصل جماع بعد عملية الدوالي يوم ايه اللي يحصل طيب لو حصل

icon 1 مايو 2013
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته بعد أذن الدكتور/ لو حصل جماع بعد عملية الدوالي 17 يوم ايه اللي يحصل؟ طيب لو حصل اثارة جنسية دون ان ينزل سائل منوي الا بسيط ؟** وشكرا يا دكتور

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
من الممكن العودة لممارسة الجماع بعد أسبوع من عملية الدوالي، وبالتالي أرى أنه لا توجد مشكلة من العودة مرة أخرى لممارسة الجماع، والمداعبات بشكل طبيعي، خاصة مع مرور أكثر من أسبوعين على العملية.