انا عندى التهاب فى الكلى واملاح وعسر هضم وده الى كان موجود فى التحاليل والا شعه جنبى الشمال فيه املاح اكتر من جنبى البمبن

icon 10 ديسمبر 2014
انا عندى التهاب فى الكلى واملاح وعسر هضم وده الى كان موجود فى التحاليل والا شعه جنبى الشمال فيه املاح اكتر من جنبى البمبن

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
زياد أملاح الكالسيوم أوكسالات غالبا ، يجب عليك الإكثار من شرف الماء المعدني من ١،٥-٢لتر يوميا ، بالإضافة لطعام صحي ، ومتابعة مع طبيب مسالك لأخذ العلاج اللازم

تعليقات الزائرين

Safwat Sherif Safwat Sherif

عندي املاح كتيره علي جنبي اليمين وعسر هضم والكلي بتوجعني وجانبي بيقف في بعض الاحيان هل ده هياثر علي كلي جامد

icon 6 يونيو 2023