بنتى عندها سنين ولسه بتعمل حمام وهيا نايمه ومش عارفه اعودها خالص مع ال

icon 12 ديسمبر 2015
بنتى عندها 4سنين ولسه بتعمل حمام وهيا نايمه ومش عارفه اعودها خالص مع العلم لما تكون خرج البيت مش بتقدر تمسك نفسها وتعد تعيط هل يوجد عندها حاجه ولا طبيعى وهتاخد وقتها وتتعلم

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
التبول الليلي اللاارادي عند الاطفال محتمل حتي عمر 5 سنوات وبعد كده له علاج عند طبيب الاطفال
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
الافضل التأكد وفحصها عند اخصائي الاطفال.قد تكون تعاني مثلاً من التهابات في المساك البولية
الدكتور حسن حفناوي حسن
طب أطفال
هذا أمر طبيعي في كثير من الأطفال و يتحسن مع الوقت