عملت تحليل دم قبل الدوره بايام وطلعت النتيجه حمل ضعيف وانا قبلها كنت ا

icon 11 ديسمبر 2015
عملت تحليل دم قبل الدوره ب3ايام وطلعت النتيجه حمل ضعيف وانا قبلها كنت اتعالج من هرمون الحليب وعملت تحليل ونسبته14 لهرمون الحليب وكيف يتم الحمل وهرمون الحليب مرتفع ارجوكم الرد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
انتظري واعيدي فحص الحمل بعد يومين الهرموني

تعليقات الزائرين

زائر زائر

متجوزة يوم ١٩/٧/٢٠٢٢ ميعاد الدورةبعد ثلاث ايام وعملت اختبار منزلي وطلع خط تقيل اوي وخط ضعيف جداا فعملت تحليل دم في المختبر لاقيت النتيجة weak positive وطلبوا مني تحليل تاني بعد يومين دا معناه ايه لان قلقانة جداا ....

icon 26 سبتمبر 2022