قريت انه ( فى تو بلاس ) بديل للسنترم , الكلام دة ازاى عايز اعرف و السنتروم اغلي منه بكتيييير

icon 26 يناير 2019
قريت انه ( فى تو بلاس ) بديل للسنترم , الكلام دة ازاى عايز اعرف و السنتروم اغلي منه بكتيييير

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني مهند قصاب
صيدلاني
هناك كثير من الأدوية تكون الشركة العالمية الأم سعرها أكبر من خمس الى عشر أضعاف مثال بنادول ...وسيتامول...وفولتارين ...وديكوفيناك...وهكذا