انا استغملت حبوب سيليست لمده ايام وعملتلي اعراض جانبية كتير لو قمت بال

icon 18 نوفمبر 2018
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا استغملت حبوب سيليست لمده 6ايام وعملتلي اعراض جانبية كتير لو قمت بالتوقف عنها بعد اخد 6حبحبايات في غلط عليا ارجو الرد

إجابات الأطباء على السؤال

لو بتستخدميها لمنع الحمل و مش قادرة تكملي تقدري توقفيها عادي و قدامك حل من اتنين:

  • تبدأي حبوب تانية بداية من معاد الجرعة الجديدة لسيليست و لو حصلت علاقة خلال اسبوع من دلوقتي يفضل استخدام واقي ذكري او اي وسيلة اضافية مع الحبوب
  • توقفيها دلوقتي و تستني لحد معاد الدورة الجديدة و تبداي نوع تاني من الحبوب او وسيلة تانية (زي الحقن او اللصقات او لولب) و لو حصل اي علاقة خلال الفترة دي لازم برضو يكون في وسيلة زي الواقي مثلا
الصيدلاني حسام بدوي
صيدلاني

لو بتستخدميها لمنع الحمل و مش قادرة تكملي تقدري توقفيها عادي و قدامك حل من اتنين:

  • تبدأي حبوب تانية بداية من معاد الجرعة الجديدة لسيليست و لو حصلت علاقة خلال اسبوع من دلوقتي يفضل استخدام واقي ذكري او اي وسيلة اضافية مع الحبوب
  • توقفيها دلوقتي و تستني لحد معاد الدورة الجديدة و تبداي نوع تاني من الحبوب او وسيلة تانية (زي الحقن او اللصقات او لولب) و لو حصل اي علاقة خلال الفترة دي لازم برضو يكون في وسيلة زي الواقي مثلا