ارتجاع بعد الرضاعة مباشرة

icon 26 سبتمبر 2022
بنتي عندها 26 يوم ووزنها 3 كيلو وبقالها يومين كل ما ترضع بترجع وأخدت دواء جاست ريج وسميثيكون وزورنا طبيب اليوم بس ما أفدناش أرجو الرد سريعا وجزاكم الله خيرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. ساره طمان
طب أطفال
الف سلامة عليها، هي  سنها صغير اوي اننا نوصف علاج علي النت بدون كشف، لازم دكتور اطفال يفحصها ويطمنكم، الترجيع اسبابه كتير ممكن حاجة بسيطة جدا وممكن لاقدر الله يكون عرض لحاجة اكبر، محدش هيقدر يحدد بمجرد شكوي مكتوبة، لازم طبيب يفحصها وان شاء الله بسيطة
الدكتورة لبني العزايزة
طب أطفال
الوزن بالمعدل الطبيعى للطفل بعمر الشهر المعدل بكون من ٣ ك لغاية ٤ك.٥ مافى داعى للخوف اهم شي متابعة الوزن كل شهر والترجيع طبيعى عند الطفل ممكن يبقى ل٤ شهور أو ل ٦ شهور أو لسنة