تعاني ابنتي من حاله نفسيه

icon 30 يونيو 2020
ابنتي عمرها 12عام عصبيه جدااا مش عارفه اتعامل معاها خالص تعبت من طريقتها واسلوبها وعلي طول تبكي حتي لو بدون سبب ارجو الافاده

إجابات الأطباء على السؤال

من شخصها انها تعانى من حاله نفسيه هل ذهبت بها لدكتور نفسى تخصصه الأطفال ارجو اولا التقرب من البنت والحنيه عليها وابعاد كل ما هو يثتثير غضبها مثل التلفزيون وخاصا الافلام والموبايل والالعاب العنيفة ااخرها ساعتين فقط وتنميه مهاراتها والبحث عنها اولا وندى اوميجا ٣ لمده شهر مع رياضه بدنيه حتى نعودها على الطاعه اولا وشغل وقت الفراغ ثم نرى هل تحتاج لطبيب نفسى ام لا

د. لمياء حسن حسن
طب أطفال

من شخصها انها تعانى من حاله نفسيه هل ذهبت بها لدكتور نفسى تخصصه الأطفال ارجو اولا التقرب من البنت والحنيه عليها وابعاد كل ما هو يثتثير غضبها مثل التلفزيون وخاصا الافلام والموبايل والالعاب العنيفة ااخرها ساعتين فقط وتنميه مهاراتها والبحث عنها اولا وندى اوميجا ٣ لمده شهر مع رياضه بدنيه حتى نعودها على الطاعه اولا وشغل وقت الفراغ ثم نرى هل تحتاج لطبيب نفسى ام لا