تغير حجم ثدي بسبب تمارين منزل

icon 26 يونيو 2020
كنت اتدرب علي تمارين رياضيه في المنزل وماحدث انو حجم صدري تغير واحد اربطته تشدت وتاني لا وبدات العب علي اللي اربطته متشدتش وبرضو منفعش وبطلت اتمرن لمده اسبوعين ومرجعش زي ماكان مالحل

إجابات الأطباء على السؤال

د. ياسر الدباسي
جراحة عامة
استمري في عمل التمرينات للجهتين. الغرض منها تقوية العضلات الصدرية وشد الأنسجه ولابد من الاستمرار والانتظام في التمارين للحصول على نتيجة.