بعد عملية ناسور شرجي

icon 26 أبريل 2020
بعد ١٠ أيام ألاحظ إفرازات براز من فتحة العملية أثناء التبرز. هل هذا طبيعي؟مرفق تقرير أشعة رنين قبل العملية

الملفات المرفقة:

1C99F39F-4460-4F4E-BA16-E1AA958C1A7C

إجابات الأطباء على السؤال

د. ايسر الجهماني
جراحة عامة
عادة الناسور الشرجي يحتاج لفترة طويلة للشفاء بعد العملية تمتد حتى الشهرين احيانا حتى ينغلق مسار الناسور تماما

تعليقات الزائرين

زائر زائر

جوزي عمل عمليه الناسور الشرجي باليزر وبيلاحظ خروج براز من منطقه الناسور ده عادي ومش حاسس بتحسن ورغم انه بيقوم بتنضيف الشرج كويس من اي براز وبيحط نفسه في مايه بتادين واحيانا ملح بس برضه بيلاقي براز بعد شويه بيخرج من الناسور ده طبيعي ؟

icon 1 مارس 2021
زائر زائر

ايش صار معاك هل لقيت حل انا سويت عملية قبل ٩ ايام ولي يومين يخرج براز من فتحت الشرج والامر ذا مخوفني مع العلم اني قعدت ٦ شهور الى ٧ شهور فيها خيوط سيتون وبعدها سويت عملية ليزر والان اتفاجى خروج هواء من فتحت الشرج وبراز وجدا مؤلم

icon 30 أغسطس 2021
زائر زائر

انا عملت عمليه ناسور شرجي من يومين الاحظ خروج براز من فتحة العمليه شو السبب

icon 30 ديسمبر 2021