اعانى من امساك من اسبوعين واثناء التبرز بينزل دم كتير والم جامد اوى

icon 20 ديسمبر 2013
اعانى من امساك من اسبوعين واثناء التبرز بينزل دم كتير والم جامد اوى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
عليك تجنب الإمساك، بتغيير طعامك والإمكثار من الخضروات والفواكه والخبز الأسود وشرب الكثير من الماد والشوربات، ويمكن عمل مغاطس ماء فاتر مع بعض المطهرات لتليين منطقة لشرج. للمزيد راجع إمساك في القاموس