بخاف اذهب اى مكان و فى نفس الوقت بلوم نفسى لوم شديد و يحدث لى قلق شديد و تعب و احساس بالذنب و ينقبض الشريان و اشعر ان راسى قافلة على قلبى و رقبتى عاوز اروح الشغل اصلى فى جماعة

icon 26 أكتوبر 2015
بخاف اذهب اى مكان و فى نفس الوقت بلوم نفسى لوم شديد و يحدث لى قلق شديد و تعب و احساس بالذنب و ينقبض الشريان و اشعر ان راسى قافلة على قلبى و رقبتى عاوز اروح الشغل اصلى فى جماعة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
هذا رهاب يستوجب المتابعة مع أخصائي نفسية وبالتدريج سيزول