واعاني من ضعف في السمع وطنين بالاذن وارتفاع الظغط احراج في وظيفتي ولا

icon 13 يناير 2016
السلام عليكم عمري 24 سنة واعاني من ضعف في السمع وطنين بالاذن وارتفاع الظغط احراج في وظيفتي، ولا استطيع فهم محاضرات الجامعة. ماهو الحل! استخدمت ادوية ظغط الاذن مافادني.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور موفق محمد محمد
الأنف والاذن والحنجرة
راجع الطبيب

تعليقات الزائرين

ام احمد ام احمد

سلام عليكم بقالي ٤ شهور اعاني من ضعف في العصب السمعي حسي مصاحب طنين في الأذن اليمني ودوخه ودوار شديد حاليا الدوخه والدوار بقي خفيف جدا لكن الطنين معايا وانا عاوزه اعرف هل الطنين هيفضل معايا ولا هيروح

icon 28 يوليو 2023