لو سمحت بابا عامل عمليه شق حنجري من شهور و هو عندو ضمور في الاعصاب و ب

icon 13 أكتوبر 2016
لو سمحت بابا عامل عمليه شق حنجري من 3 شهور و هو عندو ضمور في الاعصاب و بيحتاج شفط للبلغم كل شويه و له 3 ايام بيشفط بلغم و يكون مخلوط بالدم في بعض الاحيان و احيانا دم كتير ممكن تفسير للدم ده ايه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان مفيد حامد القاسم
الأنف والاذن والحنجرة
ممكن يكون السبب وجود ناسور بين جدار الحنجرة و والشريان اللامسمى tracheo-inomoonate artery fistula

تعليقات الزائرين

حبيبه الصوفى حبيبه الصوفى

أخويا كان عنده نزيف علي جزع المخ وعمل عمليتين وعامل شق حنجري بقاله دلوقتي 6شهور والبلغم كتير أوي عنده هل في علاج للبلغم ده وومكن الشق الحنجري يتقفل بعد قد إيه

icon 1 نوفمبر 2022
Ana Elshkey Ana Elshkey

لو سمحت اخويا عنده انبوبه شق حنجري مقاس ٧ اسمهاepsa واتقطعت جيبتله وحده تاني بس منتهيه الصلاحيه قعد يكح وجابت دم ونفسه مكنش مظبوط شفطله ونفس رجع من عند رينا هل السبب ف الانبوبه ولا ايه يا دكتور

icon 7 يناير 2024