عندي التهاب في الاذن الوسطي وصداع مذمن اسبوعين ثم زادت الاعراض لحالة ا

icon 3 سبتمبر 2016
عندي التهاب في الاذن الوسطي وصداع مذمن منذ اسبوعين ثم زادت الاعراض لحالة اكتئاب حتي بعد البدء في علاج الاذن فهل هناك علاقه بين التهاب الاذن الوسطي والاكتئاب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور موفق محمد محمد
الأنف والاذن والحنجرة
غالبا لا علاقة ولكن الشخص هو من يحدد الاكتئاب

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو سمحتوا حد يفيدني بالله عليكم انا عندي تضخم ف الجيوب الانفيه وبخف وترجع تاني بالشهور وبيجي معاها ترجيع ودوخه وببقي مش حاسه بنفسي وتقل ف الجبهه وبحس ان منخيري بتقفل لما بنام او اتعرض لسقعه ودايما بعيط وعملت اشعه ف انحراف ف الحاجز الانفي انا خايفه

icon 30 أكتوبر 2022