بحس بوجع فجفن عينى السفلى والعلوى وبيخلينى اشد رموشى وروحت ل عيون وقال

icon 2 ديسمبر 2014
بحس بوجع فجفن عينى السفلى والعلوى وبيخلينى اشد رموشى وروحت لدكتور عيون وقال ان عندى حساسية بس ملهاش علاقة بشد الرموش واتجهت لدكتور جلدية مطلعش عندى حاجة ونصحنى اروح لدكتور انف واذن هل ليها علاقة بالوجع واسبابه ولو ملهاش تنصحونى اتجه لدكتور ايه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور معاذ الجوازنة
الأنف والاذن والحنجرة
ما قمت بوصفه ليس له علاقه بالانف والاذن والحنجره.التهاب الجيوب الانفيه يؤدي الى انتفاخ واحمرارالعين والمنطقه المحيطه.مع الاعراض الانفيه.راجعي اخصائي عيون