انا فى رقبتى حاجة زى حباية اللوز وال قالى انها غدة ليمفاوية ولازم تتشا

icon 26 أكتوبر 2015
انا فى رقبتى حاجة زى حباية اللوز والدكتور قالى انها غدة ليمفاوية ولازم تتشال كنت عايزة اعرف العملية هتبقى ليزر ولا جراحة وهتبقى صعبة ولا لأ ولو اتشالت هترجع تانى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذه عملية بسيطة جدا وتتم تحت تأثير مخدر موضعى ويتم تحليل الغدة الليمفاوية لمعرفة نوع الغدة وبالتالى العلاج المناسب

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي غدة لمفاوية بحجم 1 سم في الرقبة متحركة وبلا الم وغير ظاهرة الا عند اللمس بدون اوجاع في الجسم هل هي خطرة

icon 29 مارس 2023