اعاني من رائحه كريهه في الفم ووجود حب ابيض واحمر في البلعوم ولسان ابيض ويتغير لونه بمرور الوقت ما هي الاطعمه التي اتجنبها او العكس هل السبب جرثومي او مرض مزمن اخر

icon 2 ديسمبر 2015
اعاني من رائحه كريهه في الفم ووجود حب ابيض واحمر في البلعوم ولسان ابيض ويتغير لونه بمرور الوقت ما هي الاطعمه التي اتجنبها او العكس هل السبب جرثومي او مرض مزمن اخر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ابراهيم احمد حسين
الاورام الحميدة و الخبيثة
الف سلامة دي التهابات بسيطة محتاجة اهتمام مع علاجات وباذن الله هتختفي. اذا كان في الم بسيط في البطن واحمرار في اللسان والبلعوم وظهور طبقة بيضاء فتكون حمي قرمزية وسببها بكتيريا Streotococcus وعلاجها مضادات حيوية وبنسلين طويل المفعول ولا مانع من استخدام غسول للفم . تمنياتي بالشفاء