الخوف من الناس .. القلق منهم .. بحب اقعد لوحدى مش أى حاجة بتفرحنى، الفراق والوجع بياكل الروح أى كلمة بتوجعنى و نفس الوقت مش فارق معايا حد .. بحب الضلمة بقيت بكره الدوشة

icon 15 يوليو 2016
الخوف من الناس .. القلق منهم .. بحب اقعد لوحدى مش أى حاجة بتفرحنى، الفراق والوجع بياكل الروح أى كلمة بتوجعنى و نفس الوقت مش فارق معايا حد .. بحب الضلمة بقيت بكره الدوشة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة عبير شعبان
الطب النفسي
الي اخي/اختي من مصر, من الطبيعي أي إنسان يمر بالمشاعر المحزنة بسبب فراق أو معاتبة النفس ولكن لا تصادق احزانك. يجب عليك/عليكي بالتحدث مع من تثق وان تحيط نفسك بإصدقاء يشبهونك وممارسة الرياضة أو المشي والصلاة لها تأثير كبير في التخلص من الأعراض التي ذكرتها. كل التوفيق.